Presentació
Serveis
Camps d'Aplicació
Localització
És una teràpia manual basada en l’experiència clínica del seu fundador, l’americà Dr. Andrew Taylor Still (1828-1917). segons Still  el  cos humà és  una unitat indivisible, en què estructura (anatomia) i funció (fisiologia) són totalment interdependents.
L’osteopatia és una medicina manual que relaciona les diferents estructures del cos i la seva funció.
A partir d’un sistema diagnòstic osteopàtic, tenint en compte l’estat de salut de cada pacient, i respectant els principis generals de la medecina, l’osteopatia utilitza una gran varietat de tècniques de tractament manuals, efectives i segures, destinades a la normalització dels diferents teixits orgànics en disfunció (ossi, muscular, conjuntiu, etc.), establir les relacions adequades entre les diferents parts del cos (mecàniques, neurològiques i dels fluids), i al manteniment de l’equilibri i la integritat estructural global.
L’objectiu principal de l’osteòpata és restaurar l’equilibri global de l’individu a nivell mecànic, fluídic, neurològic i emocional.
L’osteòpata a través de les seves tècniques, provoca la reacció desitjada a l’organisme del pacient i aquest, per si sol, aconsegueixi el restabliment de las funcions normals, no sols a l’ estructura tractada, sinó de tot el pacient, ja que l’ Osteopatia no tracta malalties, sinó que tracta persones que pateixen una malaltia.